zondag 29 juli 2012

Splitbus Nation 2012Nog even wat kaartjes gemaakt voor Splitbus Nation 2012. De stempelafdrukjes zijn ingekleurd met copics.


8 opmerkingen:

 1. Hi,

  wat een leuke kaartjes zijn het geworden, ben benieuwd wat ze ervan vinden.

  groetjes Bianca

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Halllo Frieda, op zoek naar een stempel van een VW busje op google beland ik op jou blog. Schitterend! Waar kan ik de stempel voor zo'n busje kopen? Ik probeer een trouwkaart te maken met zo'n busje erop maar zonder busje gaat dat niks worden. Kun jij me verder helpen?

  Hartelijk dank en een fijne avond,

  Peet

  Ps: ben gelijk volger van je geworden ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hallo Peet,

  dank je wel voor je leuke reactie. de stempel heb ik gekregen van mijn schoonzus, weet zo het merk niet meer en waar je deze kunt kopen. Ik heb de stempel wel eens gezien op internet, maar ga dit nog even voor je uitzoeken. Ik wil je overigens best wel wat afdrukjes toesturen hoor!

  groetjes
  Frieda

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Frieda, wat lief dat je voor me wilt zoeken naar de stempel op internet. Ikzelf ben ook al verschillende stempels tegen gekomen maar die van jou is de enige (die ik tot nu toe gezien heb) waar het busje over de hele zijkant erop staat en ik vind dat heel erg mooi.

   Ik vind het erg lief dat je me een paar afdrukken wilt toesturen. Zal ik je mijn adres via mail sturen? Laat je mij dan wel nog even weten wat de kosten zijn? Dank je alvast, ik vind het ontzettend lief.


   Groetjes, Peet

   Verwijderen
  2. Hallo Peet,

   Als je je adres even mailt stuur ik je wel wat afdrukjes toe. Uiteraard wil ik daar niets voor hebben.
   groetjes
   Frieda

   Verwijderen
  3. Hoi Frieda, ik zoek en zoek naar een emailadres op je blog maar vind 'm niet. Wil jij mij een mailtje sturen? Mijn emailadres staat op mijn blog onder het tabblad "informatie over mij" ....dank je alvast.


   Groetjes en een fijn weekend, Peet

   Verwijderen
 4. Wat een leuke kaartjes maak je Frieda, heb even op je blog rondgekeken, leuk.
  Groetjes van Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 5. wow deze zien er allemaal prachtig uit zeg! En je had er veel verkocht begreep ik, leuk! Groetjes Karin

  BeantwoordenVerwijderen