zondag 14 april 2013

Diverse kaartjes

Gisteravond weer heerlijk gestempeld en vandaag de kaartjes verder afgewerkt. Hoezo mooi weer? Bij ons heeft het zonnetje maar even geschenen en het regende vanmorgen zelfs. De temperatuur is wel aangenaam trouwens.

Onderstaande kaarten heb ik gemaakt met een aantal nieuwe sheets die ik vorige week op de beurs gekocht heb. Ik ben vooral blij met de bloemetjes sheet, verder mijn nieuwe inktjes gebruikt en wat van mijn nieuwe stempels.

Deze kaart is gemaakt met de bloemetjes sheet, nieuwe tekstsstempel en de bloem is ook bestempeld met een nieuwe stempel.

Deze kaart heb ik gemaakt met nieuwe kleurtjes distress inkt en  nieuwe sheets.

Een bruin vintage kaartje. Hiervoor heb ik heel simpel een papierblokje van de Action gebruikt, de postzegels uitgeknipt en met inkt bewerkt.

Dit is mijn favoriet van deze week, wederom de bloemetjes sheet gebruikt en lichtroze distress inkt. De bloem is een stempel die ik met inkt bewerkt heb.

Tot zover weer wat creaties van mij.

3 opmerkingen:

 1. Ik vind je kaartjes erg mooi geworden. Ik vind de eerste de mooiste.

  Groetjes Bianca

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een schitterende kaartjes weer Frieda, ze zijn prachtig allemaal. Hier kwam de zon ook pas laat door maar wat was de temperatuur heerlijk, zo lekker om de hele middag met de deur open te zitten, heerlijk.
  Liefs van Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wow Frieda, wat een schitterend mooie kaarten!
  als ik half zo "handig" was met Distress Inkt als jij was ik al heel erg blij.

  Heb je al eens kaarten gemaakt met PanPastels? Zo mooi (ook al is het erg duur)...


  Lieve groetjes, Petra

  BeantwoordenVerwijderen