zondag 13 januari 2013

een winterse zondagmiddag

Vandaag nog even wat kaarten gemaakt. De bovenste foto met de 3 huwelijkskaarten zijn eigenlijk heel simpel. Ik had nog mooi design papier van Do Crafts liggen, deze heb ik op maat gesneden en de vlinders uitgeknipt. Afgewerkt met een bijpassende sticker.

De gefeliciteerd kaart is een stempel kaart. De achtergrond is gemaakt met distress inkt en ik heb gebruik gemaakt van templates. De muzieknoten zijn stansen van Marianne Design.

De onderste kaart is ook deels gestempeld en deels designpapier. De achtergrond is designpapier en de labeltjes heb ik uitgeknipt en opgeplakt. De stempel van het hoofd en parfumflesjes zijn volgens mij van Crafty Individual.

Bedankt voor het kijken en tot de volgende keer,
groetjes
Frieda
5 opmerkingen:

 1. prachtige kaarten, dus je bent lekker aan de knutsel geweest vandaag. Wij zijn wezen wandelen en dat was me toch koud,brr, dus raden wat ik liever had willen doen... haha Groetjes Karin

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat heb je weer schitterende kaarten gemaakt Frieda, ik vind ze prachtig.
  Liefs van Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Een heerlijk middagje knutselen gisteren dus, ik heb vrijdag lekker geknutseld met tante Roelie. Je hebt mooie trouwkaarten gemaakt vind ik. Ik vind die fotodingetjes erg leuk. De andere kaarten zijn ook erg mooi geworden. Goed gedaan zus!!!

  groetjes Bianca

  BeantwoordenVerwijderen