zondag 9 december 2012

diverse kaartjes

Gisteravond nog even aan de knutsel geweest. Bovenstaande kaart heb ik met distress inkt de achtergrond gemaakt en hierbij een aantal templates gebruikt. De stempels zijn van Crafty Individual.


De paarse kaart is vrij simpel want ik heb alleen met pastelkleuren distress inkt de achtergrond gemaakt en vervolgens de stempel van Crafty Individuals gebruikt.

De waterlelie is 3 keer gemaakt, met templates door 3 afbeeldingen over elkaar heen te gebruiken. De achtergrond met bloemetjes heb ik gemaakt met stempeltjes van Rubber stamp tapestry. Hiermee maak je heel eenvoudig leuke randjes op je kaart.

Een gefeliciteerd kaart, ik gebruik heel veel bloemen ed voor mijn kaarten, maar voor mannen vind ik dat wat minder geschikt dus daarom heb ik nu eens een kaart in het blauw met wat muzieknoten gemaakt.

Bovenstaande kaart is wederom gemaakt met distress inkt in blauw en bruin, de achtergrond heb ik weer gemaakt met templates. De bloemenstempel is van Chocolate baroque. Een mooie serie stempels.

De groen zwarte kaart vind ik persoonlijk wel mooi gelukt. De achtergrond is designpapier van Papermania. De stempel is van Chocolate Baroque. Verder afgewerkt met lintje en een bloemetje en een klein labeltje.

Op 12-12-12 trouwen onze Belgische vrienden Bart en Anneken. Zij houden van VW bussen net zoals mijn man Luuk. Daarom heb ik  een trouwkaartje gemaakt met een VW bus erop, deze ingekleurd met Copics. De kaart verder afgwerkt met wat leuke stickers en een stans van Marianne Design (trouwringen).
3 opmerkingen:

 1. Je bent lekker productief geweest en ze zijn mooi geworden hoor!!! Ik heb vanmiddag nog even een paar kerstkaartjes gemaakt.

  groetjes Bianca

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wow wat heb je veel kaarten gemaakt! ze zien er prachtig uit, die groen zwarte vind ik ook erg mooi!
  gezellige avond verder!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zo je bent lekker creabea bezig geweest Frieda, ik vind al je kaartjes stuk voor stuk weer prachtig. Top.
  Liefs van Anita

  BeantwoordenVerwijderen