zondag 21 oktober 2012

stempelkaartjes


Dit groen/zwarte kaartje heb ik vandaag gemaakt, geïnspireerd door mijn schoonzus Karin. Zij had namelijk het roze kaartje gemaakt voor mijn dochter. Ik  vind dit zo'n leuke stempel dat ik haar gevraagd heb een paar afdrukjes voor mij te maken. Haar kaart vind ik natuurlijk ook super, dus vandaar dat ik haar idee heb gebruikt.
Dit kaartje is geheel gestempeld en afgewerkt met een leuke 3d sticker.
Een eenvoudig kaartje, de randen zijn gestempeld, de cirkels is ook gemaakt met inkt en tot slot een 3d stickertje erin geplakt.

Weer een stempelkaartje in lieve kleurtjes.
Mijn oudste dochter vond dat ik een keer wat anders moest gaan maken en in plaats van stempelen ben ik gaan zengtangelen (dit is geen goed Nederlands woord), maar het komt er op neer dat je met een zwarte fijnschrijver allerlei kleine figuurtjes en versierseltjes tekent. Nou dit is mijn eindresultaat. In het midden een visitekaartje in zentangle, deze op de kaart geplakt en vervolgens nog wat versierd. Afgewerkt met swirl stempeltje.

Verder heb ik nog een verjaardagskaart gemaakt voor mijn zusje maar die kan ik nog niet plaatsen, volgt volgende week...

tot zover,
groetjes
Frieda


4 opmerkingen:

 1. Zo zus je bent weer lekker bezig geweest vanmiddag en ze zijn leuk/mooi geworden, ik ben nieuwsgierig naar het kaartje wat je voor mij gemaakt hebt!!!

  groetjes Bianca

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hey wat een leuke kaarten allemaal! En je bent zelfs aan het zentangelen geweest, ziet er leuk uit! Ik ga ook nog even een mooi kaartje maken voor Bianca. Tot vrijdag!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ze zijn prachtig geworden Frieda, ziet er helemaal super uit.
  Liefs van Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat zijn het weer mooie kaarten! Mij sprak de kaart erg aan met de 3D sticker "friends". Alle andere kaarten ook maar die sprong er voor mij erg uit ;-)

  Groetjes, Petra

  BeantwoordenVerwijderen