zondag 21 april 2013

Creadag

Gisteren hebben we een creadag gehad bij mijn schoonzus Karin. Het was heel gezellig en leuk om eens andere stempels te gebruiken dan ik normaal doe. Hieronder mijn creaties:












Ben benieuwd naar jullie reacties.

groetjes
Frieda

zondag 14 april 2013

Diverse kaartjes

Gisteravond weer heerlijk gestempeld en vandaag de kaartjes verder afgewerkt. Hoezo mooi weer? Bij ons heeft het zonnetje maar even geschenen en het regende vanmorgen zelfs. De temperatuur is wel aangenaam trouwens.

Onderstaande kaarten heb ik gemaakt met een aantal nieuwe sheets die ik vorige week op de beurs gekocht heb. Ik ben vooral blij met de bloemetjes sheet, verder mijn nieuwe inktjes gebruikt en wat van mijn nieuwe stempels.

Deze kaart is gemaakt met de bloemetjes sheet, nieuwe tekstsstempel en de bloem is ook bestempeld met een nieuwe stempel.

Deze kaart heb ik gemaakt met nieuwe kleurtjes distress inkt en  nieuwe sheets.

Een bruin vintage kaartje. Hiervoor heb ik heel simpel een papierblokje van de Action gebruikt, de postzegels uitgeknipt en met inkt bewerkt.

Dit is mijn favoriet van deze week, wederom de bloemetjes sheet gebruikt en lichtroze distress inkt. De bloem is een stempel die ik met inkt bewerkt heb.

Tot zover weer wat creaties van mij.





zondag 7 april 2013

Art Specially Event

Gisteren met mijn zus Bianca, schoonzus Karin en dochter Melody naar de Art Specially Event geweest in Zeist. Het was heel erg gezellig, maar wel druk. Gelukkig heb ik nog wel wat leuke stempels kunnen kopen. Verder weer een voorraadje papier ingeslagen en nog wat kleurtjes inkt.

Vanmiddag gelijk even een kaarjte gemaakt natuurlijk: