maandag 21 januari 2013

Meidenkaart

Gistermiddag heb ik nog even een kaartje gemaakt. De achtergrond is met distressinkt gedaan en hierbij heb ik nog wat templates gebruikt. De stempels zijn van prima marketing en de kaart is afgewerkt met wat leuke stickers. Een echte meidenkaart dus.

zondag 20 januari 2013




Gisteren nog even wat kaartjes gemaakt. De bovenste kaart heb ik gemaakt door een correspondentiekaartje met een embossingmal te bewerken, vervolgens met distress inkt te kleuren. Wat andere stempels toegevoegd en dat werd dit resultaat.

Het tweede kaartje is een stempelafdrukje van Mangolia en de kaart is verder afgewerkt met designpapier in roze/paarse kleurtjes en nog wat versiermateriaal erbij.

Het derde kaartje is wederom een nieuwe stempel, designpapier en wat bloemetjes.

Het laatste kaartje is lekker simpel gehouden, gewoon wat mooie papiertjes bij elkaar gezocht en afgewerkt met bloemetjes.

groetjes
Frieda

zondag 13 januari 2013

een winterse zondagmiddag





Vandaag nog even wat kaarten gemaakt. De bovenste foto met de 3 huwelijkskaarten zijn eigenlijk heel simpel. Ik had nog mooi design papier van Do Crafts liggen, deze heb ik op maat gesneden en de vlinders uitgeknipt. Afgewerkt met een bijpassende sticker.

De gefeliciteerd kaart is een stempel kaart. De achtergrond is gemaakt met distress inkt en ik heb gebruik gemaakt van templates. De muzieknoten zijn stansen van Marianne Design.

De onderste kaart is ook deels gestempeld en deels designpapier. De achtergrond is designpapier en de labeltjes heb ik uitgeknipt en opgeplakt. De stempel van het hoofd en parfumflesjes zijn volgens mij van Crafty Individual.

Bedankt voor het kijken en tot de volgende keer,
groetjes
Frieda




zondag 6 januari 2013

van alles en nog wat



Vandaag even weer wat kaartjes gemaakt. De bovenste foto zijn 2 kaartjes die ik gemaakt heb met designpapier in oranje rode tinten en afgewerkt met leuke stickers.

De bruine en blauwgroene kaart zijn stempeltjes van Tempestry waar je zo mooi de randjes mee kunt maken.