dinsdag 27 november 2012

Magnolia kerstkaartje

Vandaag nog even een kerstkaartje gemaakt met 3 Magnolia afdrukjes, stansjes van Marianne design en Tim Holz.






De afbeeldingen zijn ingekleurd met Derwent potloden en alles heb ik even aangezet met Distress inkt. Op en voor het hekje heb ik wat Stickles Ice Frost aangebracht als sneeuw.

groetjes
Frieda

maandag 26 november 2012

Vintage kaartje

Gisteren heb ik tussen de bedrijven door nog even een kaartje gemaakt in vintage stijl. De stempels had ik laatst gekregen van mijn schoonzus en die wou ik graag uitproberen. Maar door de drukte van de afgelopen tijd was ik er nog niet aan toegekomen. Nadat ik de surprise klaar had ( een garage voor mijn man Luuk) ben ik lekker gaan stempelen.  De stempels zijn van het merk Katzelkraft. Ik vind ze zelf erg leuk en zeer geschikt voor vintage kaarten.

groetjes
Frieda



zondag 11 november 2012

Homedecoratie



Gisteren tijdens onze creadag hebben we een letter gepimpt. Ik heb hiervoor stempels gebruikt in 1 kleur (bruin) en de blauwe stempels zijn gemaakt met embossingpoeder. Verder heb ik de letter versierd met parels en wat bloemen en nog een leuk knoopje.


Groetjes
Frieda

Creadag

Gisteren hadden we een knutseldag, mijn dochters, mijn zusje en schoonzus waren gezellig de hele dag kaartjes aan het maken en een letter gepimpt.

Ik zal wat foto's laten zien.















Het was een leuke en gezellige dag. We hebben lekker veel gemaakt, de afgebeelde kaarten zijn mijn creaties.

Tot zover,

groetjes
Frieda

dinsdag 6 november 2012

zondag 4 november 2012

Magnolia Tag



Vandaag even een Magnolia tag gemaakt. Ik vind dit stempeltje van Magnolia één van de leukste stempels. Het stempelafdrukje is ingekleurd met Derwent potloden. Verder heb ik de tag versierd met kant, parels, houten bloemetje, gehaakt bloemetje en een leuke sleutel.

groetjes
Frieda