zaterdag 27 oktober 2012

Magnolia verjaardagskaartje







Dit is het verjaardagskaartje wat ik had gemaakt voor mijn zusje Bianca. Zij houdt net als ik ook van Magnolia, dus heb ik een Magnolia poppetje ingekleurd met Derwent potloden.

zondag 21 oktober 2012

stempelkaartjes






Dit groen/zwarte kaartje heb ik vandaag gemaakt, geïnspireerd door mijn schoonzus Karin. Zij had namelijk het roze kaartje gemaakt voor mijn dochter. Ik  vind dit zo'n leuke stempel dat ik haar gevraagd heb een paar afdrukjes voor mij te maken. Haar kaart vind ik natuurlijk ook super, dus vandaar dat ik haar idee heb gebruikt.




Dit kaartje is geheel gestempeld en afgewerkt met een leuke 3d sticker.




Een eenvoudig kaartje, de randen zijn gestempeld, de cirkels is ook gemaakt met inkt en tot slot een 3d stickertje erin geplakt.





Weer een stempelkaartje in lieve kleurtjes.




Mijn oudste dochter vond dat ik een keer wat anders moest gaan maken en in plaats van stempelen ben ik gaan zengtangelen (dit is geen goed Nederlands woord), maar het komt er op neer dat je met een zwarte fijnschrijver allerlei kleine figuurtjes en versierseltjes tekent. Nou dit is mijn eindresultaat. In het midden een visitekaartje in zentangle, deze op de kaart geplakt en vervolgens nog wat versierd. Afgewerkt met swirl stempeltje.

Verder heb ik nog een verjaardagskaart gemaakt voor mijn zusje maar die kan ik nog niet plaatsen, volgt volgende week...

tot zover,
groetjes
Frieda


donderdag 11 oktober 2012

Stempelkaartjes gemaakt bij Bianca












Gisteren was ik gezellig bij mijn zusje Bianca en we hebben heerlijk gestempeld. Zij heeft zoveel leuke stempels dat het soms lastig kiezen was. Gelukkig hebben we heel vaak dezelfde smaak wat stempels betreft en kunnen we van elkaar lenen.

Zoals jullie kunnen zien heb ik van alles gemaakt en allerlei kleurtjes gebruikt. Mijn persoonlijke favoriet is de eerste met die postzegelsafdrukjes.

groetjes
Frieda

zondag 7 oktober 2012

herfst halloween kaart






Herfst/halloweenkaartje Magnolia: de stempel is van Magnolia en heb ik ingekleurd met Derwent potloden. Ik heb de randjes van de afdruk en matjes geschuurd zodat het een vintage look krijgt. De kaart is afwerkt met bijpassende bloemen. Met deze kaart wil ik meedoen aan de:

Derwent en Prisma's  Maak een herfstkaart.

Totally Tilda challenge Halloween Tilda.

Dutch Magnolia Lovers  Maak een Halloween verjaardagskaart.

Hoera!


Dit kaartje heb ik gestempeld met mini stempeltjes van Rubber stamp Tapastry. Kun je erg leuke randjes ed mee maken.