zondag 24 juni 2012





Ik ben erg blij met mijn nieuwe mal van het huisje. Ik heb er een tuintje bijgemaakt. Erg leuk om te doen.

Een simpel blauw kaartje
Een nieuwe mal gebruikt, ideaal voor verhuiskaartjes.

Ook nog even fijn gestempeld. Vlinders en bloemen (inchies stempels gecombineerd)

Vandaag was het weer een fijne dag om te knutselen. Buiten gaat het flink tekeer, maar binnen maken we het gezellig. Allereerst een lief babykaartje gemaakt.

woensdag 20 juni 2012




Vanavond nog even een kaart gemaakt voor mijn oom en tante die volgende week hun 40 jarig huwelijk vieren. De achtergrond heb ik gemaakt met een template, vervolgens wat harten gestanst en bewerkt met inkt en tot slot wat bloemetjes en een envelopje met label.

dinsdag 5 juni 2012



Vandaag nog even een stempelkaart gemaakt. De bloem is gestempeld op fotopapier die ik met distress stains heb bewerkt. Vervolgens heb ik enkele  witte accenten gemaakt. De kaart is verder versierd met gestanste bloemetjes, takjes en een swirl die ik ook met distress inkt bewerkt heb. Als laatste heb ik nog enkele parels verwerkt op de kaart.

zondag 3 juni 2012

Hart


Nog even een kaartje gemaakt met een nieuwe stempel van Inkadinkado (harten). Leuk voor een trouwkaart of valentijnskaart. Het designpapier is van Eline's huis.

stempelkaarten


Het was echt weer een fijne dag om te stempelen. De bovenste kaart is gemaakt met een nieuwe stempel (bloem) en afgewerkt met swirls. Altijd leuk om te doen.

De onderste kaart heb ik gemaakt met een template van bladeren (gekocht bij Art Journey), een template met een soort tekst (dat bruine gedeelte rechts). De kaart is afgewerkt met bladerenstempels en de ondergrond is ook met een template gemaakt. Verder afgewerkt met bloemen en 2 houten bladeren die met inkt zijn bewerkt.

Welcome to the world little one


Ja vandaag flink wat babykaartjes gemaakt voor de verkoop. Dit kaartje is geponst en de envelop met tag is een stans van Marianne Design.

babykaartje

Nog even een ander babykaartje. De stans van Marianne Design is met een roze lintje afgewerkt.

babykaartjes inchies







Met mijn nieuwe inchies stempel Baby heb ik een aantal babykaartjes gemaakt. De inchies zijn onderling wisselbaar en kun je dus verschillende variaties maken. De stempel van het babyflesje is ook nieuw.