donderdag 17 mei 2012

Magnolia kaartje: stad

Vandaag heb ik mijn minimagnolia stempeltjes gebruikt in combinatie met een stempel van Hero Arts (de huisjes) en de stans van Marianne Design (huizen). De magnoliastempeltjes zijn ingekleurd met Derwent potloden en de huisjes zijn bewerkt met Distress inkt.



woensdag 16 mei 2012

Vandaag heb ik mijn paddestoelstempel verwerkt op een kaart. Het designpapier is van Papermania uit de serie Country Companions.  De stans van het boompje is van Marianne Design, verder heb ik de kaart nog versierd met bloemen en een lieveheersbeestje.

dinsdag 15 mei 2012

It's a magnolia challenge #32

It's a magnolia challenge # 32

Ik heb de volgende items gebruikt: blauw, roze, kant, lint, bloemen en parels.

De achtergrond is gemaakt met een template van waterlelies. Deze heb ik bewerkt met distress inkt. Het magnoliapoppetje is ingekleurd met Derwent potloden.

Dutch magnolia lovers #32

Vandaag meegedaan aan de challenge van Dutch Magnolia Lovers. De kleuren die ik gebruikt heb zijn paars, bruin, groen, oranjegeel. De stempels van Magnolia zijn ingekleurd met Derwent potloden, de stans van Marianne Design (boom) heb ik met copics ingekleurd. De vlinders zijn ook ingekleurd met Derwent potloden en het designpapier komt van de Action.

maandag 14 mei 2012


Gisteren heb ik geprobeerd een landschapje te maken van diverse stempels. Deze stempels heb ik ingekleurd met Derwent potloden en enkele accenten gemaakt met Spica glitterpennen. Het stempeltje van de paddestoel vind ik zelf erg leuk, maar kon ik eigenlijk niet verwerken met de rest van de stempels.

zondag 13 mei 2012

trouwkaartje

Vandaag een trouwkaartje gemaakt. Het stempeltje is ingekleurd met Derwent potloden.

zondag 6 mei 2012





een kadotasje gepimpt met mijn favoriete stempelserie Magnolia.
Zomaar een kaartje.....
De rozenstempel heb ik geleend van mijn zusje. Volgens mij is die van Art Journey.
Magnolia kaartje

Ik ben dol op bloemenstempels en vlinders. Je kunt er zoveel mee doen.
Babykaartje met stansen van Marianne design. Ik vind deze wel erg leuk geworden, eenvoudig maar mooi.
Een trouwkaartje gemaakt voor een vriendin die as vrijdag in het huwelijk treedt.

Dit is dan weer een andere kleurencombinatie.

Mijn dochter Melody had een prachtige kaart gemaakt met deze stippentemplate en de vierkantjestemplate en de mooie tulpenstempel. Ik heb deze ook op dezelfde manier gemaakt maar met andere kleurencombinatie.


Afgelopen vrijdag hebben we een heerlijke stempel en knutseldag gehad bij mijn zusje Bianca. We hebben elkaar inspiratie gegeven en zie hier de resultaten. Deze stempel is volgens mij van Darkroom Door en ik vind dit een prachtige stempel. De kleurencombinatie van de inkt heeft schoonzus Karin verzonnen.

dinsdag 1 mei 2012






Deze plaatjes had ik allemaal al ingekleurd met Derwent potloden en nu heb ze even verwerkt op een kaartje.

Het plaatje is ingekleurd met Derwentpotloden.