zondag 22 januari 2012

Gisteravond een nieuwe kaart gemaakt met diverse Magnolia stempels, nieuwe stansjes gebruikt van Marianne Design en afgewerkt met bloemetjes en vlinders en 2 houten gietertje en slakje. Deze heb ik ingekleurd met Copics.

dinsdag 17 januari 2012

Vandaag heb ik een aantal kaarten geselecteerd die ik jullie graag wil laten zien. Aangezien ik beter kan knutselen dan computeren kan het zijn dat de foto's niet supermooi gelukt zijn. Blijkbaar moet je de foto's ook nog bewerken in een speciaal programmaatje. Wist ik veel....Nou ben ik daar helemaal niet handig mee, zoals je ook wel zult ontdekken. Gelukkig heb ik de helpdesk in de buurt die mij af en toe te hulp schiet.
In ieder geval heb je een indruk van mijn creaties.


Groetjes en tot de volgende keer







Dit kaartje is ingekleurd met Derwent potloden in lieve roze kleurtjes.

De cupcakes heb ik gemaakt met de bigshot. Ik vind dit een leuke stans waar je allerlei verschillende cupcakes mee kunt maken.

Dit Magnoliakaartje is ingekleurd met Derwentpotloden. Het zijn 3 verschillende stempels en het donkere hekje is een stans van Tim Holz.

Dit kaartje is ingekleurd met Derwent potloden.

Dit kaartje vind ik zelf erg leuk geworden, mooi designpapier en de 2 Magnoliastempels passen daar mooi bij. De bloemetjes zijn gestanst van hetzelfde designpapier.

Lieve simpele kaartjes van Forever Friends.

Een bloem in herfstkleuren.

Lieve stempel van Magnolia die ingekleurd is met Derwent potloden.

Deze kaart is gemaakt met een Magnolia stempel van mijn dochter en is ingekleurd in lichtblauwe tinten met Derwent potloden.

Lief roze Magnolia kaartje.

Dit vind ik nog steeds een mooi kaartje. Gewoon een Tildapoppetje kleuren en dan de kaart leuk versieren met bloemetjes al dan niet zelfgemaakt.

Helaas heb ik deze kaart niet zo mooi op de foto gekregen. De grote harten zijn gestanst met de bigshot en de kaart is verder versierd met houten hartjes die ik met Copics heb ingekleurd  en bloemetjes.

Kaartje Friends

Kaartje Friends

dinsdag 10 januari 2012

Mijn eerste weblog

Vandaag eindelijk de stap genomen om een blog in elkaar te flansen. Hierop zal ik mijn eigengemaakte kaarten, tags en andere knutselwerken laten zien. De inspiratie haal ik uit prachtige tijdschriften zoals Cards Only, Magnolia Magazine, Mijn Hobbykaart en ik kijk veel op internet bij leuke blogs. Ik hoop dat jullie mijn blog ook leuk gaan vinden en laat gerust een berichtje achter.